A tanfolyami  tanítások -nagy része-   kis csoportos -személyes- képzési formában megismerhető,de   lehetőséget biztosítunk online oktatásra is!

 Tanfolyamok folyamatosan látogathatók: Budapesten  és  Kecskeméten, alkalmanként más  helyeken!  Részletesebb tájékoztatásért lépjen velünk kapcsolatba!

Budapesten  és Kecskeméten    jól megközelíthető -,  parkolható ,,zöld  növények környezetében - Pranic Energy Healing- Meditációs  teremben várunk!

Igény szerint   szervezőket   -tanfolyamra, meditációra, előadásra - szivesen  fogadunk!

2020-ban  Budapesten és Kecskeméten minden hónapban  Meditációs est  programra hívjuk az  érdeklődőket! !

 

 

 

 

EseményDátum Helyszín
Prána Energia 1. tanfolyam
Prána Energia 1. tanfolyam
Ébreszd fel a fényt magadban tanfolyam
Agytréning tanfolyam
Pásztázás-finom energia érzékelés tanfolyam
.Prána Energia 2. tanfolyam
Prána Energia 4. tanfolyam
Prána Energia 3. tanfolyam
Élet-energia-jóga napok -táborJúliusBakony

Egyeztetés alapján más időpontok és helyszínek is lehetségesek!

THE WESAK CELEBRATION - A WESAKI ÜNNEP      

május 15-21

 

 

A tanfolyamokon átadott Tudás egy Jogvédett Nemzetközi  iskola keretében - The Institute For Inner Sciences http://theinnersciences.net/ -történik, melynek alapítója Charlotte Anderson, aki Maha Atma Choa Kok Sui egykori társa, kísérője, segítője, és tanítványaként ismert.

Az "Inner Sciences" egy független nemzetközi non-profit szervezet, mely a célból működik, hogy tanfolyamokat, előadásokat, konferenciákat ,audió és videóműsorokat, képző programokat szervez és vezet. Mindezt az iránti elkötelezettségből, hogy energiakezelést, spirituális gyakorlatok széles skáláját, a jóga  különféle ágait, meditációkat és ezoterikus technikákat adjon át. Ezzel is meggyorsítva az egyéni Fejlődést, hogy a Tudatosságot és a lelki fejlődést elősegítsük.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

aranyprana@gmail.com


Tel: +36-30-3237680

Facebook
Facebook