Magunkról

2008-ban "kerültünk kapcsolatba" - bizonyosan nem véletlen - az akkor még különleges, hihetetlen, de most már számunkra is teljesen természetes és hatékonyan működő  Prána Energia  ismeretekkel.

-Kezdetben még talán csak a kíváncsiság vezetett erre az útra, de valami motivációt, feladatot, sikerélményt mindig kaptunk általa.  Ennek is köszönhetjük, hogy haladtunk tovább több és még több gyakorlatot, Tudást, "tanítást", jóga utat megismerve. Az elmúlt időszakra visszatekintve életünk  legjobb döntése és belső munkája volt....
Szívből szeretjük e csodálatos Tudást és  több éve eljött az ideje annak is, hogy mi is oktathatjuk, tovább adhatjuk Magyarországon minden érdeklődő embernek.
A tanítások tanfolyamokon ismerhetők meg, melyek elsődleges célja nem az, hogy   "csak energia-gyakorlókat" képezzünk, hanem az ,hogy valóban elinduljunk és haladjunk a lelki fejlődés - a tudatosabbá válás - útján ,mely végső soron az alapja a tartósan kiegyensúlyozott és harmonikus életnek.
E tudással szinte  életünk  teljes területén  hatékony segítői lehetünk önmagunknak, gyerekeinknek másoknak.

Ezen az életúton - az "úton"- lelki  tanítómesterünk: Maha Atma Choa Kok Sui, ki több éve nincs már itt fizikai testében.  Maha Atma-Nagy Lélek-  csodálatos Tudást képviselt  és hagyott meg a törekvő embereknek.
A mester társa, tanítványa, követője  volt Charlotte  Anderson, kivel több-tanfolyami-időt együtt is tölthettünk . Jól érthető oktatói anyagokat kaptunk, melyek az általunk is tartott képzéseken folyamatosan megismerhetők.  Hála és köszönet munkájukért!!!

  Képzések, tanfolyamok, mely minden érdeklődőnek   természetes segítség lehet  a  fizikai-érzelmi javulás   útján. 

 Célunk, hogy mi is folyamatosan gyakoroljunk, fejlődjünk,  és -minden- érdeklődő  emberhez eljuttassuk a Prána Energia  ismereteit, magasabb szintű tanításait, meditációit, jóga utakat...mely sok megtapasztalást változást hozhat életünkben.   Hiszen az emberek többsége,  akik bizonyos fokú intelligenciával, szeretettel és akarat erővel rendelkeznek, magukban hordozzák azt a képességet, hogy - FIZIKAILAG, MENTÁLISAN, ÉRZELMILEG és spirituálisan - MEGVÁLTOZTASSÁK  nem csak ÖNMAGUKAT, hanem a környezetüket és valamilyen szinten  az egész Földünket.

A több szintű természetes  fejlődésre, változásra, energetizáló -, ,tisztító gyakorlatok, meditációk  végzésére  az emberek többsége képes , hiszen egy Forráshoz tartozunk, a minden emberben ott rejlő belső erő, belső tudás,  mindenkiben felszínre kerülhet!

Szeretettel várunk tanfolyamokon, meditációkon, előadásokon,  gyakorló napokon,élet-energia  -napokon -táborunkban..... de felmerülő kérdésekre is mindig szívesen válaszolunk!

Feketéné Horváth Ildikó és Fekete Gábor
Jogvédett Nemzetközi Iskola oktatói
Pranic Energy Healing -TIIS- prána oktatók
Arhatikus jóga gyakorlók

"Ahogyan fejlődsz, az emberek is fejlődnek körülötted.
Ahogyan haladsz,egy bizonyos fokig a világ is halad veled"
-Maha Atma Choa Kok Sui

 

 

Facebook
Facebook