Meditáció

SZERETET ÉS BÉKE MEDITÁCIÓ 

ERŐTELJES TISZTÍTÓ HATÁST érezhet a gyakorló: negatív gondolatoktól, érzelmektől, életünket nem szolgáló elhasznált, beteges energiáktól...  
és közben feltölti Őt: FÉNNYEL, SZERETETTEL ÉS ERŐVEL.

Maha Atma Choa Kok Sui az "energiák nagy mestereként" ismert a világon, így a meditációk  az energiatesten keresztül hatnak a fizikai testre és életünk teljességére.

Több meditáció közül az IKERSZÍV-Twin Hearts  más néven SZERETET ÉS BÉKE MEDITÁCIÓ-The Planetary Meditation for Peace az, mely szinte mindenki számára - 18 év felett, nem áldott állapotban lévők... - elérhető, használható, gyakorolható, a világban Bhakti jógaként is ismert.

Amennyiben  szeretnéd meghallgatni, ezen az oldalon http://ppmaudiostream.org/index.php/theplanetary-meditation-for-peace megteheted /a magyar fordítást el tudjuk küldeni/ és elolvashatod a meditáció végzésével kapcsolatos leírást, vagy rendszeresen szervezünk közös meditációs programot, melyre "bárki" jöhet. Ezen időpontok az Események menüpontban is olvashatók.

Következő helyszín és időpont:

Budapest, Meditációs terem  XIV. ker.  2020.. nov...
Kecskemét, Meditációs terem: 2020. nov.....

Vasárnaponként  18h-tól online lehetőséggel várunk!!!!

A meditáció lényege-röviden: Ez egy ősi -Tudásra épült-meditáció , rangidős tanítványoknak-magas Fejlődési szintet elért jógiknak- tanították..... A Mesternek is köszönhetően napjainkban már szinte a világ összes fejlett országában - 80 országban - ismert. A Mester hangjával rögzített, irányított, vezetett meditáció. A meditáció során nagy mennyiségű Isteni - spirituális - energia áramlik le, mely tisztítja az aurából-energiaközpontokból  az életünket nehezítő energiákat,  negatív gondolatokat, érzéseket és  közben erővel békével, harmóniával, szeretettel, tölti fel a meditáló személyt.
E leáramló nagy mennyiségű Isteni energia hatása alatt-csatornájaként- Assisi Szent Ferenc imáját  követve, a Föld és a földön élő emberek, /családtagok, barátok,. élet-területek.... / felé  is   küldünk -küldhetünk- tisztító, erősítő  Fényt ,  Áldást, miközben két energiaközpontunk  – szív-, és korona csakránk - erőteljesen aktiválódik. E csakrák kapuk, belépési pontok az egyre magasabb Tudatszint eléréséhez.
Az áldások közben a meditációt végző személynek is áldásban van része - karma törvénye szerint - , valamint a Föld békéjét, harmóniáját is növeljük.  "Áldás közben, válunk áldottá"

A meditáció rendszeres gyakorlásával az  erősen-együttesen- aktiválódott  szív-, és koronacsakra hatására és negatív érzelmeink , szokásaink természetes tisztulásának eredményeként egyre magasabb Tudatállapot, tudatszint érhető el.
Egy  erőteljes út  az igazi önmegvalósítás,
Önmegismerés..... Megvilágosodás irányába.

A meditációt rendszeresen gyakorlóknál nagy mértékben tisztul, erősödik,  az  - aura, csakrák - energiatest, mely által a minden emberben ott lévő - öngyógyulásra, mások segítésére is használható - belső erőnket  is egyre hatékonyabban tudjuk használni. - Pranic Energy Healing

A meditációt  szinte minden programon végezzük.

További,  meditációk ,mantrák az Arhatok Ösvénye és az Ébreszd fel a fényt magadban programokonismerhetők meg.

A fenti meditációk napi szinten végezhetők és a sok pozitív hatás mellett, biztonságos és erőteljes sprirituális - lelki - fejlődést tesznek lehetővé, mely fontos alapjai, lépcsői  hogy életünk-létünk-egyre nyugodtabb-kiegyensúlyozottabb mederbe kerüljön,haladjon.

Facebook
Facebook