Mester

Néhány gondolat, lelki tanítómesterünkről, spirituális Tanítónkról: Maha Atma Choa Kok Sui

Maha Atma Choa Kok Sui - Nagy Lélek - generációnk egyik legképzettebb energiamestereként ismerik a világon.

Kínai származású, polgári foglalkozása vegyészmérnök volt. Már fiatalon nagyon érdekelték Őt az ezoterikus tudományok. Több mint 18 évet töltött e témájú könyvek, írások tanulmányozásával és együtt dolgozott jógikkal, gyógyítókkal, tisztánlátókkal. Ő maga is fiatalon jógivá vált és több könyvet is írt e témákban. Sok évet együtt dolgozott Charlotte Andersonnal, ki tanítványa, társa és követőjeként ismert. .

A "modern" kori pránagyógyítás, az Arhatikus jóga -  jógautak  lényege egy rendszerbe foglalva- alapítója volt. Világszerte tanította és sikeresen használta az általa továbbfejlesztett ősi energia módszert a prána gyógyítást. 

Egy rendkívül odaadó és nagylelkű emberként élt a földön, aki egész életét arra szentelte, hogy felemelje az emberi szellemet és új lehetőségek birodalmát nyissa meg előttük. Egyszerű, az átlagemberek számára is megtanulható módszereket „adott át” a mai kor embereinek, munkájával, személyes példájával  hozzájárult, megmutatta hogyan élhetünk e nyugati kultúrában is egy letisztultabb, emelkedettebb életet.

Tanítások, meditációk, Tudás.....megismerése, -felismerése- gyakorlása  során az emberek Tudatossága, spirituális Fejlődése erőteljes  emelkedésnek indulhat.

"A tanár híddá feszül s biztatja tanítványait, keljenek át rajta; majd miután megkönnyítette számukra az átjutást, boldogan összeroskad, arra buzdítva őket, hogy maguk építsenek hidakat."
Nikosz Kazantzakisz

Nagy Lelkek mindig különös céllal, feladattal érkeznek a Földre, erről napjainkban is egyre többet lehet olvasni, hallani. A tanításokat mélyebben tanulmányozva egyre többet megérthetünk, megtapasztalhatunk.

A  évezredes ősi tanításokból ,-Védák, Bhagavad-gíta....  is megérhető, egy megvilágosodott mester az, aki igazán tud segíteni, hogy megtalálja egy lény, - lelki ember- azt a boldogságot-fényt-melyet mindannyian keresünk.........
Nagy áldás lehet életünkben, ha egy ilyen mester tanításait -is- megismerhetjük!

HÁLA, és KÖSZÖNET!

"Rendkivüli érték  a helyes irányítás, épp ezért gondosan kell választanunk, milyen útmutatást kövessünk, nehogy félrevezessenek bennünket. Ezt az irányítást Krsna adja meg a Bhagavad-gita 4.34-ben:
"A transzcendentális tudás megértése végett fordulj egy önmegvalósult  lelki tanítómesterhez! ...."
-
Idézet Sri Guru  és Kegye c. könyvből, 22. old.

Facebook
Facebook