Pranic Energy Healing

csakráink célirányos, hatékony  harmonizálása fontos mert

A CSAKRÁK: ENERGIÁVAL TÖLTÖTT "FÉNYKERÉK", MELY EGÉSZ ÉLETÜNKET SEGÍT/enek/ KORMÁNYOZNI minden szinten....

A Mester és más spirituális tanítók - Yogi Ramacharaka, Barbara Ann Brennan, Anny Wallace, Charles W. Leadbeater, Charlotte Anderson....... "tanításait", /meditációk, univerzális  törvények...../ is magában foglaló prána energia ismereteket   a legtöbb fizikai , érzelmi, kapcsolati  elakadások, blokkok  Tudatosabb  megoldására is  használhatjuk.

 A Pranic Energy Healing -emberi test általános felépítésén alapul. Az emberi test alapvetően "két részből áll”, a látható fizikai testből és a láthatatlan energia testből /aurából/. és további finom testekből.  A fizikai test és az energia test szoros kapcsolatban vannak egymással, hatnak egymásra. Sőt a modern tanításokból is - Eckhart Tolle, Kryon... - egyre jobban kitűnik, hogy az energiatest fontosabb és magasabb rendű, mint a fizikai testünk.   Ezért is ajánlott, hogy elméleti és gyakorlati ismereteket kapjunk e   Tudásról.

Az indiai Rishik, kínai taoisták,  ...és sok évezredekre visszanyúló  fejlett  kultúrákban pl egyiptomi is   használtak   e Tudást..

Univerzális törvény, hogy egyik korszakban sem merülhetnek teljes feledésbe ezek az  Igazságok, így minden korban születnek olyan  nagy Mesterek   spirituális tanítók , hogy segítség az embereket  természetes  tudati fejlődésük útján.

Ezen nagy Mesterek egyike volt Maha Atma Choa Kok Sui is. kinek tanításai az egész világot bejárták.....

 

 

Facebook
Facebook