Pranic Energy Healing

csakráink célirányos, hatékony harmonizálása fontos mert

A CSAKRÁK: ENERGIÁVAL TÖLTÖTT "FÉNYKERÉK", MELY EGÉSZ ÉLETÜNKET SEGÍT/enek/ KORMÁNYOZNI minden szinten....

A Mester és más spirituális tanítók - Yogi Ramacharaka, Barbara Ann Brennan, Anny Wallace, Charles W. Leadbeater, Charlotte Anderson....... "tanításait", /meditációk, univerzális  törvények...../ is magában foglaló prána energia ismereteket a legtöbb fizikai, érzelmi, kapcsolati elakadások, blokkok Tudatosabb megoldására is használhatjuk.

A Pranic Energy Healing -emberi test általános felépítésén alapul. Az emberi test alapvetően "két részből áll”, a látható fizikai testből és a láthatatlan energia testből /aurából/. és további finom testekből. A fizikai test és az energia test szoros kapcsolatban vannak egymással, hatnak egymásra. Sőt a modern tanításokból is - Eckhart Tolle, Kryon... - egyre jobban kitűnik, hogy az energiatest fontosabb és magasabb rendű, mint a fizikai testünk. Ezért is ajánlott, hogy elméleti és gyakorlati ismereteket kapjunk e Tudásról.

Az indiai Rishik, kínai taoisták,  ...és sok évezredekre visszanyúló fejlett kultúrákban pl egyiptomi is használtak e Tudást..

Univerzális törvény, hogy egyik korszakban sem merülhetnek teljes feledésbe ezek az Igazságok, így minden korban születnek olyan nagy Mesterek spirituális tanítók, hogy segítség az embereket természetes tudati fejlődésük útján.

Ezen nagy Mesterek egyike volt Maha Atma Choa Kok Sui is. kinek tanításai az egész világot bejárták.....

 

"...minden csakra  különböző  frekvenciájú energiák belépési pontja. Amikor ezen  belépési pontok  bármelyike ,bármilyen okból el  van záródva, vagy be van csukva, problémák keletkeznek, mivel a fizikai test táplálásához szükséges energiák korlátozódnak és ezek a problémák a későbbiek folyamán fizikai betegségekké alakulnak át"-Keith  Sherwood: A spirituális gyógyítás művészete c. könyvéből 6. fejezet 63.oldal

 

A Pranic Energy Healing kifejezést Charlotte Anderson jegyeztette be az USA-ban....

Facebook
Facebook