Tanfolyamok, események

A tanfolyamokon átadott Tudás Jogvédett Nemzetközi "iskola "keretében - The Institute For Inner Sciences -TIIS  történik, melynek alapítója Charlotte Anderson, aki Maha Atma Choa Kok Sui egykori társa, kísérője, segítője, és tanítványaként ismert..

Minden tanfolyam elvégzése után nemzetközi elismerő oklevelet kapnak a résztvevők, mely-oklevél-   nem ad   képesítést,.... rangot....,így  nem használható fel  semmilyen   szolgáltató tevékenységre mely a Magyarországon  érvényes eü. törvényben szabályozva van.
Az oklevél célja,hogy    lehetőséget ad  az  "iskola"  keretein belül  más tanfolyamok, spirituális-lelki-jóga Tudás, gyakorlatok   további megismerésére,

The Institute for Inner Sciences-TIIS
"A belső átalakulás iskolája "

Az "Inner Sciences" a célból működik, hogy felnőtt embereknek  tanfolyamokat, előadásokat, konferenciákat, audió és videóműsorokat, képző programokat szervez és vezet. Mindezt az iránti elkötelezettségből, hogy  energia-, és  spirituális gyakorlatok széles skáláját, a jóga különféle ágait, meditációkat és ezoterikus technikákat adjon át. Ezzel is meggyorsítva az egyéni Fejlődést, hogy a Tudatosságot és a lelki fejlődést elősegítsük.

Több képzés-lehetőség-minden érdeklődő embernek a természetesség útján!

Prána Energia  I-II-III

Prána-Ki-Chi-Mana-Élet-energia, mely nélkül lehetetlen léteznünk.

Prána Energia  IV.

Fő téma az Energetikai védelem

Prána Energia  V.

Fő téma a kristályokkal kapcsolatos ősi és nagyrészt eddig ismeretlen információk

Finom energia érzékelés - Pásztázás

"A világban mindent áthat a finom energia...és ez tudatosan érzékelhető !? Belső tisztánérző-, "látó" képesség fejlesztésére.

Agytréning - Az agyteljesítmény növelésére

A  testi és lelki kiegyensúlyozottsághoz fontos , hogy a jobb-, és bal agyfélteke harmóniában működjön....

Arhatok ösvénye

Kiemelt, összefoglaló, spirituális tudás. - XXI. századi jógiképzés alapjai -nyugati embereknek .

Ébreszd fel a fényt magadban

Fény mely mindig erőt, irányt és világosságot ad utunkon!. Bhakti-, Radzsa jóga .

A tanfolyamokról részletesen is lehet olvasni a címükre kattintva.

A kezdő -érdeklődők-  négy  tanfolyam-lehetőség közül választhatnak:

Fontos lehet, hogy nincs a tanfolyamok közt kötelező továbbhaladási idő, nincsenek vizsgák, előírások, elkötelezettségek,de a finom energia  megtapasztalása, hatása  nagyon erőteljes minden alkalommal.
Mindenki saját fejlődési igényében ill. ütemében bármikor -ha akar- haladhat tovább  a Tudatosság útján.

Vallási elkülönéstől független, minden érdeklődő  megismerheti, gyakorolhatja a, meditácókat, tisztító-energetizáló technikákat, univerzális-, természeti törvényeket, vagy/és a jóga különféle ágait, tudatos teremtő tanításokat... melyek nagy erővel tudnak segíteni egy egészségesebb, boldogabb, szabadabb földi lét megtapasztalásában, fizikai-érzelmi  erősödésben és a  lelki fejlődésben. 

A  Pranic Energy Healing   nem helyettesíti az emberi orvoslást sem pszichológiai sem fizikai probléma esetén.
A  Pranic   Energy Healing  tanfolyamai  nem jogosítanak  fel az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eü. tv.)  hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Erről  a tanfolyamok  kezdete előtt  szóban és írásban tájékoztatást kapnak a részvevők ,melynek elfogadását aláírásukkal  igazolják.

A   tanfolyamok  a mentálisan egészséges, önmagáért felelősséget vállalni képes embernek szóló  eszköz fizikai, érzelmi , mentális és spirituális jobb létének növelésére. 

A tanfolyamok elvégzését igazoló, a   The Institute for Inner Sciences -TIIS- nemzetközi szervezet által kiállított oklevél a  Pranic Energy Healing-re  vonatkozó felhasználói jogokat igazolja, az nem egyenértékű a magyar felsőoktatásban megszerezhető szakképzettséget igazoló oklevéllel vagy iskolarendszeren kívüli képzésben megszerezhető szakképesítést igazoló bizonyítvánnyal.

 

 

Facebook
Facebook