Finom energia érzékelő tanfolyam

"A világban minden energia valamilyen formában?!"

Az életenergia mindent és mindenkit áthat és körülvesz....Testünk egészséges működéséhez, a gyógyulásunkhoz, fizikai erőnlétünkhöz, cselekvéseinkhez is energiára van szükség....de  energiája van  kapcsolatainknak, döntéseinknek, érzelmeinknek, gondolatainknak...

Szabadon látogatható 1 napos tanfolyam, sok gyakorlással, megtapasztalással!

Olyan embereknek is ajánlott, akik soha nem érdeklődtek az  energiával történő  célirányos   gyakorlatok  iránt, de mégis  vonzza szeretnék megérezni, megérteni azt a "valami mást, valami többet". Az érzékelés 5 fizikai  érzékszervünkön túl  /hallás, tapintás, ízlelés,látás, szaglás/ történik.

Nem alkalmazunk semmi segédeszközt, pl egyéb tárgyakat, nincs közvetlen fizikai érintése semminek, senkinek..., de a kezeinket  mégis mindig használjuk, ugyanis egy egyszerű, biztos és biztonságos mód lehet ez energiaérzékelésben ha megtanuljuk kezünket "energia érzékelő műszerként" használni. Kezünk megfelelő érzékenyítésével ezt a technikát az élet számtalan területén hasznosíthatjuk.

Az elmélet mellett nagyon sok gyakorlás, megtapasztalás szerepel a tanfolyamon, melynek témáiból:

  • Prána energia érzékelés..
  • Testünket átható-, azon túlnyúló energiatest/aura/ érzékelése.
  • Testünk  energiaszintjének növelése, természetes módon.
  • Látszólag élettelen dolgok energiájának érzékelése.
  • Különböző készítmények pl. vitaminok, gyógykészítmények élelmiszerek, kozmetikumok ... energiatestünkre - így fizikai testünkre is- gyakorolt  hatásának érzékelése.
  • Könyvek, újságok, hírek -médiákban megjelenő- igazságtartalmának „vizsgálata”.
  • Mesterek energiájának érzékelése.
  • Spiritualitás  energiájának  érzékelése.
  • Hogyan igazodjunk el természetgyógyászati-, és egyéb spirituális képzések világában? használva az energiaérzékelési képességünket.

A finom energia érzékelő képességünk felismerése, alkalmazása mindenképp elősegíti egy magasabb Tudatszintű élet kialakítását, segítheti spirituális fejlődésünket, belső tisztán érzésünk-"látásunk"- növekedését.

Az itt megtanult technikák használhatók még pl. üzleti döntések meghozatalánál, vásárlásoknál és életünk sok-sok területén.

Nagyon ajánlott olyan embereknek is kik már végeztek Prána Energia  tanfolyamot, -vagy más hasonló képzést - mert nagy mértékben erősödhet, pontosabbá válhat  a finom energia érzékelési -pásztázási-képesség, hiszen itt egy teljes nap témája és gyakorlatai  erre irányulnak!
E  tanfolyam után megismerhetők más képzések is pl. Arhatok ösvénye

Tanfolyam ára: 18.000,-Ft
Ismétlés: 6.000,-Ft

Javasolt alsó korhatár: 16 év

Következő tanfolyam::
Budapest,   jul.  04.
Kecskemét,  jun. 13.

 

A tanfolyamokon átadott Tudás egy  nemzetközi sprituális iskolán keresztül The Institute For Inner Sciences http://theinnersciences.net/-történik, melynek alapítója Charlotte Anderson, aki Maha Atma Choa Kok Sui  egykori  társa, kísérője, segítője, tanítványaként ismert.

Lépjen velünk kapcsolatba

aranyprana@gmail.com


Tel: +36-30-3237680

Facebook
Facebook