Workshop-ok

Több -lehetőség-minden  érdeklődő embernek a természetesség útján!

A  Workshop-összejövetel, mely lehetőséget biztosít átlag érdeklődésű  vagy problémákkal rendelkező embereknek -személyeknek-arra, hogy " ismeretekhez  jussanak és gyakorlati munkát végezhessenek!

Prána Energia  I-II-III

Prána-Ki-Chi-Mana-Élet-energia, mely nélkül lehetetlen léteznünk. Életünk-létünk teljes területét áthatja, így fontos -lehet- egyszerűen megérthető és gyakorolható Tudás-t szerezzünk.    /2 napos workshop/

Prána Energia  IV.

Fő téma az Energetikai védelem

Prána Energia  V.

Fő téma a kristályokkal kapcsolatos ősi és nagyrészt eddig ismeretlen információk

Finom energia érzékelés - Pásztázás

"A világban mindent áthat a finom energia...és ez tudatosan érzékelhető !?/1 napos  workshop/

Agytréning - Az agyteljesítmény növelésére

A  testi és lelki kiegyensúlyozottsághoz fontos , hogy a jobb-, és bal agyfélteke harmóniában működjön....    /4 órás workshop//

Arhatok ösvénye

Kiemelt, összefoglaló, spirituális-jóga Tudás.

Ébreszd fel a fényt magadban

Fény mely mindig erőt, irányt és világosságot ad utunkon!. Bhakti-, Radzsa jóga .   / 4 vagy 8 órás időtartam/

A kezdő -érdeklődők-  négy  Workshop közül választhatnak:

 Minden érdeklődő  megismerheti, gyakorolhatja a, meditácókat, tisztító-energetizáló technikákat, univerzális-, természeti törvényeket, vagy/és a jóga különféle ágait..... melyek nagy erővel tudnak segíteni egy egészségesebb, boldogabb élet megtapasztalásában, fizikai-érzelmi  erősödésben, önismereteben,  a  lelki fejlődésben. 

A  Pranic Energy Healing nem helyettesíti az emberi orvoslást sem pszichológiai sem fizikai probléma esetén.
A  Pranic Energy Healing workshop nem jogosít fel az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eü. tv.) hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Erről  a workshop kezdete előtt szóban és írásban tájékoztatást kapnak a részvevők, melynek elfogadását aláírásukkal  igazolják.

A  fenti programok a mentálisan egészséges, önmagáért felelősséget vállalni képes embernek szóló eszköz-lehetőség-fizikai, érzelmi, mentális és spirituális jobb létének növelésére. 

A workshop-on résztvevőknek nincs vizsga, teszt vagy hasonló értékelés. A The Institute for Inner Sciences -TIIS- által kiállított elismerő  oklevél a részvételt igazolja, az nem egyenértékű a magyar felsőoktatásban megszerezhető szakképzettséget igazoló oklevéllel vagy iskolarendszeren kívüli képzésben megszerezhető -szakképesítést- igazoló bizonyítvánnyal.

Facebook
Facebook